500

Iedereen kent hem wel, de nieuwe Fiat 500. Natuurlijk is deze met de Italiaanse striping of details het mooist!

Zie de foto’s voor de details en striping mogelijkheden.

Voor nog andere stripings en uitvoeringen van de Fiat 500 is dit een mooie blog: http://500blog.blogspot.com

Dolce schoenen

Dolce & Gabbana, hét italiaanse modemerk brengt soms kleding en schoenen uit met de italiaanse vlag. Zo ook deze:


Cool(cat)

Coolcat is ook erin opgegaan, de accosiatie met Italië… De tricolore zijn ook terug te vinden in een overhemd van coolcat.. De details zijn verwerkt in de mouwen en bovenaan bij de knoopjes.


Wit overhemd

Een wit overhemd? Ja eentje met de tricolore details. Zowel in de stiksels rond de knoopjes als de stiksels van de knoopjes zelf. Tevens is het bovenste gedeelte van de overhemd van een subtiele vlag.


Verkrijgbaar bij Punto Italiano

Design Helm

Ook op de scooter, brommer of motor kan je de tricolore dragen! Namelijk op je helm…

Fashion Helmet heeft namelijk verschillende designs op haar helmen gemaakt waarop de drie kleuren terug zijn te vinden. Deze stoere helmen zijn geïnspireerd op de oude Italiaanse halve helmen die men ging dragen toen het dragen van helmen verplicht werd in Italie.


Manchetknopen

Tricolore manchetknopen om zelf een finishing touch te geven aan je italiaanse overhemd… Veel verschillende variaties, afhankelijk van je smaak en sommige zijn wat moeilijker te vinden..


manchetknoop-italy


Deze, is verkrijgbaar bij Cavallaro, netjes afgewerkt en is net als de vlag zelf rechthoekig afgewerkt. Mooie eyecatcher.

kleine_manchetknopenDe manchetknopen van italie punt zijn weer ovaal afgewerkt, ze hebben deze in twee formaten, klein en groot.


stoffen_manchetknopenDeze stoffen manchetknopen kwam ik tegen op internet, ze zijn vrij uniek en je komt ze dus niet zomaar tegen. Leuke variatie op de standaard stoffen bolletjes.

Giorgio

Schoenen met een italiaans gevoel zijn gemaakt door Giorgio, deze schoenen kunnen zowel onder een spijkerbroek als onder een pak worden gedragen en zijn tot in de details afgewerkt. De lak versies van dit merk zijn echt super mooi uitgevoerd. Wel moeilijk verkrijgbaar, maar als je ze eenmaal hebt…….